Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av bolle, 21. nov, 2020
hei ,jeg har fått en slik opplevelse ,stod ved kjøkkendisken og skulle notere mitt nye tlf nr.da fikk jeg en rar følelse i armen, pennen begynte å skrive en hel side. jeg ble helt lammet av det som skjedde. jeg la det som ble skrevet vekk, da jeg tok det opp og skulle lese,var det ikke noe på papiret jeg hadde skrevet. det var så rart, senere har jeg skrevet mye og har noen opplevelser som jeg ble bedt om å si til vedkommene jeg kjenner og advart de. og så var det en gang jeg satt på en kafe ,kom det en person bort til meg og spurte hva mitt #skyssnamn# var. er det engel eller sky eller hva er det ,jeg kan se du har ett navn og spurte om vi skulle skrive, jeg ble helt matt ,viste ikke hva jeg skulle svare. jeg gikk på VC når jeg kom tilbake var han vekk. har aldri sett den personen før. Har ikke skrevet på noen år siden mange sier det er svarte engler som skriver. Hva skal jeg tro?


E-post:
Skrevet av celinaall, 18. nov, 2017
Din nettside er god og nyttig, ha en fin uke


Hjemmeside: http://www.hebeos.no/selskapskjoler/
Skrevet av S. Brungot, 25. okt, 2017
Meget spennende at lese på denne siden :)


Hjemmeside: http://www.festzed.no/brudekjoler-c-17.html
Skrevet av festmzd, 27. apr, 2017
Veldig fin hjemmeside!


Hjemmeside: http://www.festmzd.no/ballkjoler-c-6.html
Skrevet av sozudo, 12. aug, 2016
Hyggelig webside. Flott arbeid.


Hjemmeside: http://www.sozudo.no/selskapskjoler-c-15.html
Skrevet av somoda, 31. jul, 2016
Meget koselig og fin side.


Hjemmeside: http://www.somoda.no/cocktailkjoler-c-17.html
Skrevet av Mundgerda, 1. jun, 2016
Herondales. "Zachariah stemme var en pust, halvt latter, halv smerte.» Jeg hadde nesten glemt. Ingen annen familie gjør så mye for kjærligheten, eller føles så mye skyldfølelse for det. Ikke bære vekten av verden på deg, Jace. Det er for tungt for enda en Herondale å bære.


Hjemmeside: http://www.missydress.no
Skrevet av Kamilla karijord , 31. mai, 2013
Hei. Tusen takk for et gripende kurs i automatisk skrift idag ,har fått mye kontakt ble bare litt satt ut av å treffe to stykker på kurset, som jeg fikk vite av intuisjon skulle være der. Følte en samhørighet med deg.min mormor døde av kreft, tok bare noen måneder før hun gikk bort.nesten som det du fortalte idag om din mor.følte på din smerte.glad vi har fått bekreftet at kjærligheten mellom oss og avdøde for alltid består :) takk for at du berørte noe i meg idag.klem fra Kamilla


E-post:
Skrevet av Berit, 10. apr, 2013
Heisan.Jeg må nu sende en liten info etter at dere var hjemme hos oss.Her går det kjempe bra med gutten som ikker er mere hus redd og mørke redd.Han sover aleina i sin egen rom også :) Å med jenta går det kjempe bra med,har ikke vært syk siden dere var her hos oss og ho overrasker oss,skolen,sfo og fysioterapauten med at ho kommer seg mere å mere fremover.Jeg har heler ikke opplevd mere i huset.Tusen hjertlig takk for all hjelpa dere ga oss.


Skrevet av Randi Sommervik, 23. nov, 2012
Hei Liv....tusen takk for praten vi hadde for noen dager siden. Tror helt bestemt at jeg fikk hjelp av deg.Theo kom til rette og alt ordnet seg. Det var en veldig spesiel opplevelse og god på samme tid :) Stor klem til deg <3


E-post:
Skrevet av von hippie, 14. okt, 2012
Tusen takk for all hjelp. Du er den dyktigste dama jeg veit om. Dine beskjeder til meg fra andre siden har stemt 100% til nå. :)


E-post:
Hjemmeside: http://www.vonhippie.blogg.no
Skrevet av Reidun Haavik, 31. aug, 2012
Hei
En kjempefin hjemmeside du har Liv. Ønsker deg fortsatt lykke til med alt du gjør. Så siden din på fb. da en venn delte den.


E-post:
Hjemmeside: www.reiduns-studio-joy.com
Skrevet av Hammerfest, 28. aug, 2012
Gode og varme tanker sendes deg og dine:)


Skrevet av sabina wha-ya trældal, 1. jun, 2012
Hei
Takk for sist har brukt alle opplysningene jeg fikk fra den andre siden slik jeg fikk beskjed om. Mitt møte med deg hvar i Tromsø for to årsiden. En fantastisk opplevelse klem


E-post:
Hjemmeside: http://www.alternativkistensbutikk.com/
Skrevet av Line, 10. mai, 2012
innom å kike litt. Du har komme langt og gjort my på kort tid, Liv. flink!
klem fra line


Nyeste kommentarer

31.03 | 16:02

Trenger litt hjelp, du hvet hva det gjelder!

...
17.03 | 10:13

Hei. Har du enda pause🤔

...
15.09 | 20:48

Heia😊
Jeg har pause fra automatskrift for tiden. Jobber 100% som lærer og prioriterer den og familien min. Kommer nok sterkere tilbake om en stund.🥰
Liv

...
15.09 | 20:43

Hei. Gjør du fortsatt time på telefon?

...