Beskjeder fra den andre siden.
Beskjeder.
Her vil jeg legge ut beskjeder som kommer fra den andre siden. Jeg får hele tiden beskjeder gjennom automatskrift. Og jeg vet mange ganger ikke hvem de er til, så her vil jeg legge ut slike beskjeder. Kanskje er det en beskjed til deg her?🙂 
Disse beskjedene er beskjeder som skrives i min hånd når jeg er alene.


NB!!! Jeg legger aldri ut beskjeder fra private konsultasjoner. Der har jeg taushetsplikt.Beskjeder fra september-2011
Det er en pappa her og han vil si til sin datter Irene at hun ikke må minnes han så forferdelig. Jeg vil at du skal huske meg slik jeg var før jeg ble syk av kreft. Du må ikke tenke på meg som en syk, svak mann med smerter. Jeg var alt annet enn det i livet mitt.


Det er en gutt her og han døde brått. Han vil si til sin pappa Sven at han er blitt en flott mann her på den andre siden. Selv om jeg var redd da jeg døde, så har jeg det kjempeflott her nå og jeg er ilag med alle våre kjære. Jeg er hos dere hele tiden og jeg vet at dere har tøffe dager. Si til min søster Ida at jeg elsker henne og at hun kan få de tingene hun har lyst på som var mine.Det er Kari og jeg har en beskjed til min datter Tone. Du er ei som vil at mange skal ha det bra hele tiden. Jeg vil at du skal lære deg å si nei. Din sønn Stig har ikke så mange venner. Han sliter med dårlig selvbilde. Jeg vet at han trenger hjelp.


Det er mamma til Anne. Jeg vil at du skal bli bedre kjent med din egentlige familie. Jeg skulle ønske at du ble mer åpen for den andre siden. Her er bare kjærlighet og jeg har det fantastisk her. Her er det ingen som dømmer noen uansett hva du har gjort i livet.


Det er bestefar Asbjørn og jeg vil bare si til mine barnebarn og barn og oldebarn at jeg har det fantastisk her. Jeg er blitt en ung pen mann her og jeg vil vente på min kone når hun en gang kommer. Si til henne at jeg stryker henne på kinnet. Jeg vet at ting er vanskelig i familien, men jeg håper at det ordner seg snart. Elsker dere alle.

Beskjeder fra mai-2011

Det er pappa til Hilde. Jeg er din hjelper og jeg er med deg hele tiden. Jeg vil at du skal med din familie finne dere et bedre hus å bo i fordi dere ikke skal plages med mitt gamle hus. Jeg vil at dere skal mene det dere vil og ikke tenke på at det vil såre meg. Jeg trenger ikke noe hus her jeg er nå. Det viktigste er at DU er lykkelig.


Det er pappa til Kristina. Jeg er her for å si deg at jeg er hos deg hele tiden selv om jeg ikke var det da jeg levde. Jeg vil at du skal hjelpe noen av dine nieser. De har det ikke bra. Du vil bli en god fostermor for de. Du er ei fantastisk jente og jeg elsker deg.


Det er mamma til Evelyn. Jeg vil at du skal tenke deg godt om i dagliglivet ditt. Du er veldig sliten for tiden. Du må ta det med ro og det aller beste er å forandre på din livsstil. Din jobb er for stressende og du har det ikke godt. Jeg ønsker at du skal nyte livet mere.


Beskjeder oktober-2010

Det er en pappa her. Jeg vil at du skal si til Mette at det er fint at hun er begynt på skole. jeg er hos henne og jeg har det bra.

Det er tante Mona. Jeg er en som vil at du skal få huset mitt. Det er til deg kjære Mette.

Det er en bestemor her. Si til min datter Nora at det er på tide å gå videre i livet. Du skal nok bli bestemor du også. Si til mitt barnebarn Grete at jeg er glad i henne.

Beskjeder fra August-2010

Det er pappaen til Hilde. Det er flott at du følger i mine fotspor. jeg er stolt av deg. Si til din mamma at det er fint at hun er begynt å leve igjen. Din pappa er hos deg og jeg er glad i deg.

Beskjeder fra juli-2010

Det er pappa til Yvonne. Si at jeg er hos henne og er en stolt bestefar til hennes fem barn. Hun er en jente som har tenkt å befolke Norge alene. 🙂 Si at jeg vil at hun skal oppleve mer og engang reise til et land med en kultur som hun lengter etter.

Det er mamma til Kristin, H og M (tre søstre). Si at jeg passer på de og er hos de alle. Si at jeg er veldig trist fordi de er uenige. Si at jeg vil at de skal glemme materielle ting og nyte livet. Det er altfor kort til at det skal kastes bort på intriger. Si at jeg har det bra og at jeg er en dame på tretti år her. Si at jeg vil være hos dem hele livet.


Beskjeder fra juni-2010

Det er en pappa til Nils. Jeg vil si at du er jo blitt en flott mann etter all motgangen du har hatt. Jeg passer på deg og jeg er veldig glad i deg.

Det er en mamma til Hege. Jeg er hos deg og jeg vil gjerne mellom alle dere mennesker minnes. Jeg vil at dere skal ta vare på hverandre og ikke krangle om slike uviktige ting.

Det er en onkel av Hilde. Jeg er hos deg og din mor. Jeg har det bra og er ikke syk lenger. Jeg er en som ønsker at dere skal leve, hjelpe og elske hverandre.

Det er en farmor til Elise. Jeg vil bare si at jeg angrer på at jeg var så pietistisk i livet mitt. Lev livet og vær lykkelig, ikke la andre sette begrensninger.

Beskjeder fra mai-2010

Det er en tante til Mia. Si til Mia at hun er et meget spesielt menneske. Hun klarer å mestre enkelte situasjoner kjempefint.

Det er en bestemor (farmor). si til Nina at jeg er hos henne og passer på henne. Si til Nina at hun er ei flott teaterskuespiller. Jeg har sett alle hennes forestillinger.

Det er en bror av Ellen Marit. Si at jeg har det bra og at jeg angrer på det jeg gjorde. Her er flott å være.

Det er en søster av Marianne. Si at jeg ser at hun har det vondt, men hun må ikke gråte mer. jeg vil at hun skal leve. Livet er for kort til å sørge.

Det er en bestemor av Marit. Si at jeg er en som er hos henne hele tiden. Jeg skulle ønske at hun ville min skrift skrive.

Det er en mamma. Si til kalle at han er en flott mann og at han bør få seg en ny jobb og ingenting annet.

Det er Petra. Si til Kirsten at hun er en meget meget pen dame og at hun har en flott familie. Jeg og den ene mannen min passer på deg og du har ei som hjelper deg masse. Det vil ennå ta ei stund før du kjenner deg bedre men ha tålmodighet.

Beskjeder fra April-2010
Det er en jente her. Hun er hjelperen til Inga. Det er jenta di om du mistet for noen år siden. Jeg er hos deg og passer på deg.

Jeg er en som er hjelperen til Anita. Jeg er hennes pappa. Jeg er en som healer henne hele tiden når hun trenger det. Jeg er en som vil gi et råd, det er at hun tenker for mye på andre og lite på seg selv.

Det er pappa til Mette. Si at jeg har det bra. Si at andre siden er en fantastisk plass å være på. Si at hun har valgt rett yrke.

Det er Aslak, bestefaren til Solfrid. Si at jeg er hennes hjelper. Si at hun jobber for mye. Si at hun må tenke mer på seg selv. Si at hun bør reise og oppleve ting. Si at hun er ei god mor og ei flott jente.

Det er mormor til Lene. Si at hun er ei flott jente. Si at jobben er rett for henne. Si at jeg er hos henne hele tiden.

Det er farfar til Petter. jeg synes du har valgt feil yrke. Du bør jobbe med mennesker og ikke med maskiner. Du har jo en sønn å ta deg av og du ser han for lite.

Det er Jenny. Si til Kristin at hun skal jobbe litt til der hun er nå og etterpå finner hun noe som er mye bedre.

Det er mamma til Mona. Du må komme deg videre i livet. Det er ikke meningen at du skal gråte så mye. Jeg har det fantastisk og jeg er hos deg. Du må leve mens du kan. Du kan høre meg og føle meg rundt deg.

Det er Johannes. Jeg vil bare si til Elly at jeg har det bra og at jeg er hos henne hele tiden. Jeg er en som er der når hun trenger det. Jeg er en som healer henne når hun trenger det. Jeg ser at vi har fått flere barnebarn.

Det er mamma til Barbro. Jeg er hos deg og jeg vil du skal vite det og at du er ei flott jente. Si til henne at huset hun skal kjøpe ikke er det rette for henne. Hun må vente på noe bedre.

Det er mamma til Monica. Jeg er hos deg og jeg er glad for at du lever et fint liv. Det var leit at du måtte oppleve å se meg dø, men det var meningen at jeg skulle dø den dagen. Jeg vil bare si at du hjelper mange mennesker i jobben din og jeg passer på deg.
Det er en til her. Det er bror av Monica. Jeg er også her. Jeg er bare hos deg av og til. Jeg er mest hos papa og en bror. Jeg vil bare si at jeg har det fantastisk og jeg er en som er helt frisk her. Jeg er en hjelper til min pappa og jeg er hos han hele tiden. Jeg er en som er healer til han når han trenger det.

Beskjeder fra mars-2010
Det er Jenny. Si til Kristin at hun er en flott dame og at hun har valgt rett.

Det er en pappa til Anne Britt. Si at jeg har det bra og at jeg passer på alle.

Det er mamma til Anne. Si at det er flott at hun har begynt på skolen og at det er et flott yrke hun har valgt.

Det e ho mor. Vil gi en beskjed til Marit. Du må følge hjertet ditt og ikke kast bort livet på å synes synd i folk.

Det er en beskjed til Dennis. Det er at du er en flott gutt og at jeg passer på deg. Hilsen pappa.

Jeg er en bestemor til Anne Mette. Si at det er fantastisk her på den andre siden. Her er alle rundt tretti år og jeg er en ung vakker dame nå.


Det er mamma. jeg vil bare si at jeg passer på Hans og Morten.

Det er Dan. Si til mamma at sønnen hennes er en flott hjelper her på andre siden. Jeg er hjelper til mamma. Si at hun bor ilag med en som er en som bryr seg om andre. Et flott menneske. Si at det jeg gjorde var mitt eget valg. Si til min pappa at det er dumt at han ikke kan føle meg, at jeg er hos han, for han trur at jeg bare er i en trekiste og ingenting mer. Men jeg er rundt han hele tiden. Han må bare begynne å føle.

Det er Pat. Si til min mann at jeg har det bra og at jeg tenker på han hele tiden. jeg er hos han og passer på han. Si at det var meningen at jeg skulle død da jeg døde. Mitt liv var bestemt på forhånd. Vi skal en gang møtes igjen.


Det er pappa til Erik. Jeg vil bare si at jeg er glad for at jeg har en så flott sønn. Jeg er hans hjelper og jeg vil bare si at jeg har det fantastisk her. Jeg angrer på at jeg ikke levde et annet liv her på jorden. Jeg får hjelp til å bearbeide livet mitt her, og mitt neste liv på jorden har jeg ikke tenkt å kaste bort på å drikke. Jeg har tenkt å leve flere liv på jorden, men ønsker å leve bedre liv da.

Det er Jonny. Si til Mette at jeg har det bra her og at jeg er hjelper til vår sønn. Si at det er flott å se hvordan hun oppdrar barna sine. Jeg er glad for at hun er gått videre i livet sitt og at hun lever livet.

Det er mormor til Berit. Si at jeg vil at hun skal begynne å hjelpe andre fordi hun har sterke evner. Jeg vil at hun skal lære seg å heale andre. Si at hun kan hjelpe andre og leve av det resten av livet. Jeg kan se at hun trenger noe nytt i livet sitt.

Det er Mona. Si til mamma at det er ikke hennes feil at jeg døde. Hun kunne ikke gjort noe annerledes. Alt som skjedde på sykehuset ble helt rett, og at jeg er glad for at jeg fikk slippe.

Det er Jenny. Si til kristin at det er flott at hun er på svømming. Hun trenger å komme seg bort og hun liker det. Si til henne at jeg er glad for at vi har fått en mulighet for kontakt.

Det er mamma til Line. Jeg vil bare si at hun er en god mor og at jeg er hos henne hele tiden. her på den andre siden er jeg bare lykkelig. jeg er glad for at jeg fikk komme over til den andre siden for jeg hadde for store smerter. Og jeg er glad for at alle var rundt meg da jeg døde og det var en flott begravelse.

Det er bror til Therese. Jeg vil bare si at jeg har det bra her og passer på dere alle. Jeg døde da jeg skulle dø. Det var en ulykke, men det var meningen at jeg skulle dø den dagen uansett. Jeg prøver å få kontakt, men dere hører og merker meg ikke.

Det er pappa til Mona. jeg er her hos deg og jeg trenger at du prater med meg. Jeg er en god menneskehjelper og jeg er din hjelper.

Det er pappa til Anita. Jeg var en forferdelig pappa som bare tenkte på meg selv da jeg levde. jeg angrer på det og håper du kan tilgi meg. Jeg er en flott sjel her på ca.30 år og her er jeg hjelper til deg og en bror av deg.

Det er mamma til Gunnbjørg. Jeg er veldig glad for at alle barna mine har det bra. Jeg er hos dere alle og jeg har et ønske. Det er at dere alle skal møtes en dag. Jeg har det bra her og jeg skal snart ned på jorden for å starte et nytt liv.

Det er mammaen til Maiken. Si til Maiken at det er en jakke fra meg. Det er noe inni jakken. Et papir som er viktig.

Det er mamma til Anna. Si at hun er en god datter og at jeg er hennes hjelper. Si at det er flott at hun er begynt på dans.

Det er Petter. Jeg er hjelper til en bror som heter Rolf. Si at jeg er an som healer han når han trenger det. Jeg vil at han skal få seg ei jente. Han sitter for mye alene.

Det er Maritas mormor. jeg vil bare si at jeg er hos henne og vil være her for alltid. Jeg vil gi henne et råd og det er at det skjer en fantastisk forandring snart.Alt som er skrevet av meg på min hjemmeside og alt jeg videreformidler på automatskriftkurset mitt tilhører Liv Håkonsen og  kan ikke kopieres. 
Alle rettigheter © Liv Håkonsen


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Anne | Svar 22.01.2018 10:45

Hei.

Jobber du fortsatt medAutomatskrift? Det er en beksjed jeg trenger å få . Sendt deg en mail.

K | Svar 16.01.2018 23:40

Er du fortsatt aktiv? Savner beskjeder for mange Her inne jo

Liv 16.01.2018 23:52

Send meg mail på livhaako@gmail.com
Liv 😊

K 16.01.2018 23:49

Åja :) Trenger hjelp til noe. Kunne vi prater på Mail? Får ikke skrevet alt her

Liv 16.01.2018 23:43

Har hatt pause en god stund. Men vi renser hus gratis for folk som trenger det via telefon.

Ronja | Svar 14.07.2014 00:41

Heisann! Har sendt deg et par mail men ikke fått no svar, er intr. I privat konsultasjon:)

Liv 14.07.2014 02:08

Heisann
Har hatt liten tid til Automatskrift dette siste året. Send meg en sms på 90147899 så svarer jeg så fort jeg har tid.

mona | Svar 08.07.2013 03:12

Hei. Er det mulig du kan undersøke meg også???

Runar | Svar 02.12.2012 20:17

Hei.
Sidene dine er fine og sterke så gråten min kom fort...
Ringer deg i morgen kl 21:00 for avtalt time.

Dagny | Svar 12.11.2012 23:21

Så bra dette var! Du er jamen flink til å formidle hilsner fra den andre siden.
Dette er ikke gitt hvem som helst å kunne.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 16:02

Trenger litt hjelp, du hvet hva det gjelder!

...
17.03 | 10:13

Hei. Har du enda pause🤔

...
15.09 | 20:48

Heia😊
Jeg har pause fra automatskrift for tiden. Jobber 100% som lærer og prioriterer den og familien min. Kommer nok sterkere tilbake om en stund.🥰
Liv

...
15.09 | 20:43

Hei. Gjør du fortsatt time på telefon?

...
Du liker denne siden