Min Blogg :-)

Fikk en sms fra en dame som hadde opplevd ubehagelige ting i huset hennes. Hun har vært trøtt og energiløs siden hun flyttet til huset for 10 år siden. 

Jonny og jeg kjørte til henne og jeg satte meg ned for å skrive. Det første hånden min skrev var at det var en dame og en mann i huset som ikke var gått inn i lyset. Damen var mormor til hun som bodde i huset og hun hadde fulgt henne siden hun var jente. Mannen var en som hadde eid eiendommen der huset ble bygd på senere og han var en som døde av en sykdom i en kjertel. Det kom opp et årstall og han døde som en gammel mann. Hånden skrev noen andre detaljer som jeg ikke kan si av hensyn til at han kan bli kjent igjen. 

Jonny startet med å føre disse to inn i lyset. Damen gikk fort inn, men mannen ble verre... Plutselig ble jeg iskald bak på ryggen og oppover armene, nakken min ble bøyd bakover i en unaturlig stilling og jeg stivnet slik mens hånden skrev en beskjed fra denne mannen. Han ville bare vise damen i huset noe... ÅÅÅÅÅ ropte hun, det var jo han jeg så på en seng her i huset en dag. Han lå akkurat slik, med hodet bøyd bakover. Han ville bare si at det var han hun hadde sett og at han nå skulle gå inn i lyset. Han slapp så taket i meg og jeg kunne slappe av igjen. Så gikk han også inn i lyset og Jonny renset huset for energi.

Da vi kom hjem fikk jeg sms fra damen om at hun hadde funnet ut hvem mannen var. Han døde av prostatakreft året før det som hånden skrev. Han hadde eid eiendommen huset stod på nå. 

Håper damen får det bedre nå. Masse lykke til HjerteFor en stund siden fikk jeg en henvendelse på telefon i fra en bekymret mamma. Det hadde skjedd to like hendelser på en lekeplass med et halvt års mellomrom.

Den første hendelsen skjedde i sommer, da fant hun en liten gutt livløs ved et tre på lekeplassen. Han lå i en forvridd stilling, hun fikk ingen kontakt med han, øynene stirret tomt ut i lufta helt glassaktig. Det ble tilkalt ambulanse og på sykehus bar det. Der fant de ingenting. det eneste gutten husker, var at han ble så veldig trøtt før han ble borte.

Et halvt år etterpå er det flere barn ute og aker på samme plass. Da ser denne moren som tok kontakt med meg sitt eget barn ligge i samme forvridde stilling på samme plass på lekeplassen. Det barnet får hun heller ingen kontakt med og øynene stirrer glassaktig ut i luften. Hun tar barnet opp og rister det hardt, og da kommer det til seg selv. Samme historie blir fortalt: Jeg ble så trøtt plutselig...

Jeg og Jonny (min samboerHjerte) drar dit og jeg setter meg ned og skriver. Får raskt vite at her er en plass som må renses for energi. Det har skjedd en fæl forbrytelse her for lenge siden. En kvinne og et barn ble levende begravd her i 1832. De fikk ikke oksygen, ble veldig trøtt og døde under jorden. Dette var en plass hvor det ikke var jordbundne men det var bare energien (avtrykket) av den fæle hendelsen som hang igjen. Barn er jo veldig sensitive og de har nok tatt inn energien og fått kjenne hva som hendte den gangen for lenge siden. 

Jonny renset hele lekeplassen og jeg får vite gjennom skrift at nå er hele plassen ok igjen. Så nå kan barna leke trygt der Smiler

Husker vi (min samboer og jeg) kom inn i huset og ble møtt med en vegg av dårlig energi. Jeg fikk med en gang kjempeproblem med å puste og fikk vondt langt ned i lungene. Det var tydelig at det var mer enn en jordbunden her...

Jeg ba de i huset om å ikke si noe som helst om hva de hadde opplevd. Satte meg ned å skrev. fikk med en gang vite at det var en dame som hadde dødd av en lungesykdom da hun var ca 60 år gammel. Fikk også vite at hun hadde tilhørt familien og at hun hadde bodd i huset ved siden av. Fikk også vite at hun hadde en liten gutt i lag med seg. Han hadde dødd en fæl død som ca tiåring, og han tilhørte også familien. Det var også en mann der som bodde i området + at det var en mann fra krigen der som ikke hadde gått over. 

Damen som bodde i huset hadde hatt pusteproblemer siden hun flyttet inn i huset og hadde vært mye syk, agressiv og tappet for energi.

Da jeg var ferdig å skrive fortalte mannen i huset at den første damen kjente han godt. Det beskrev bestemoren hans som hadde bodd i et lite hus ved siden av deres. Hun døde av en lungesykdom da hun var i 60-årene. Den lille gutten hadde vært ca 8-10 år da han døde. Han lekte nedfor komfyren til den første damen og fikk en diger kasserolle med kokende vann over seg og døde av skadene.

Han mannen måtte de finne mere ut av, men han fra krigen forstod de godt siden det hadde vært fangeleir der under krigen.

Vi fikk renset huset og det ble lettere å puste der med en gang. Ønsker de som bor i dette huset masse lykke til videre og håper de får det bedre nå :-)

Siden sist så har jeg og samboeren min vært på to husrenser rundt omkring.

Hus 1.:

Det første huset var ganske ekstremt. Det var ei lita jente på 5 år som merket mye i dette huset. Hun våknet hver natt hylende med utslett og kløe. Hun var lyssky og skrek ofte i en halvtime uten at foreldrene fikk noen kontakt med henne. Hun var i en slags transe. De fikk ikke kontakt og etterpå husket hun ingenting. De var kjempesliten i dette huset og de hadde også en merkelig tung lukt der.

Jeg og Jonny (samboeren min) tok en liten tur rundt i huset. Merket fort lukt og tung energi på jenta sitt rom. Badet var helt rolig. Og da fortalte mora at det var dit jenta sprang inn på natten når hun fikk anfallene.

Jeg satte meg ned for å skrive og fikk raskt vite at det var en mann der i huset. han gikk imellom husene i nærheten også. Jonny fikk opp at han hadde stygge brannsår og smerter. Jeg fortsatte å skrive og da kom det historie om denne mannen. Han hadde levd for mange år siden, jobbet i skogen med skogsarbeid. Han hadde ei koie/hytte der som han bodde i når han var på arbeid. Han drakk veldig mye, og på natta våknet han i full fyr, spesielt oppover bena. Han døde i den brannen. Fikk opp et tall på 80-tallet. Han var i 50-årene selv. Jenta i huset hadde rett og slett fått hans smerter i dødsøyeblikket. Ikke rart hun gikk i transe... Det må ha vært forferdelig.

Vi satt oss ned med lys og brukte litt tid for å få han inn i lyset. Han var redd for hva som ville møte han på andre siden. Da vi hadde fortalt han flere ganger at der var bare kjærlighet og at ingen ville dømme han uansett hva han hadde gjort gikk han endelig inn i lyset. Jonny så han stå lenge foran lyset, han så energien hans veldig klart. Jeg kjente bare kulden ved siden av meg på venstre side. Så merket vi forskjell på lyset og det ble med ett mye lettere i huset. Mannen var gått inn :-)

I ettertid har vi fått tilbakemelding om at det tok ei uke før det ble helt rolig. Og nå sover alle godt i huset igjen. jenta har fått det godt. Og foreldrene også. Hjerte

 

Hus 2:

I dette huset skjedde det mye rart. Lys som slo seg på og dusj som startet av seg selv. De hørte ofte skritt oppe på loftet og på verandaen. Ingen fotspor i sneen, men de hørte godt at det gikk noen mot døra. De i huset følte ingen ubehag. Og jeg og Jonny kunne ikke kjenne noen ubudne gjester her i dette huset.

Satt meg ned for å skrive. Fikk med en gang frem moren til han som bodde i huset. Hun hadde bare laget spetakkel til de for at de skulle skjønne at hun var hos dem. Hun hadde noen beskjeder til mannen i huset og jeg fortalte at hun var bare på besøk for å se til sine kjære. Det ville nok bli roligere nå når de hadde fått kontakt med henne. Hjerte

Men på yttersida var det en mann som hadde dødd av sykdom som gikk i mellom husene iområdet. Det var nok han som hadde trampet på trappa deres. Han fikk vi over. Det tok litt tid med han også, men etterhvert slapp han taket i oss og gikk inn i lyset. Vi kjente godt at han holdt et godt tak i hånden både til Jonny og til meg.

Glad for at de endelig har fått fred, og at de som bor i husene har fått visshet hva som har laget spetakkel til de. :-)

Da er jeg kommet hjem etter ei fantastisk helg i Harstad. Vi startet bortover dit på fredag, min samboer, hans datter og min venninne fra Nordreisa. 8-9 timers kjøretur. Vi dro rett opp til en storlavvo i Harstad hvor vi fikk med oss mini-Isogaisa med sermoni i forbindelse med 11/11-11 og underholdning av Bålfolket. 

Våknet opp på lørdag, var nervøs, forventningsfull, spent og gledet meg masse. Heldigvis hadde jeg avtalt noen skrivinge med kunder slik at jeg fant roen ganske raskt. Smiler

Klokken 12 dro vi oppover til Folkeparken og turlagshuset. Det var et utrolig bygg. Så ut som en lavvo av tre. Arrangørene(Alternativt Forum Nord) hadde gjort en kjempejobb med å pynte, lage kafè og ordne i stand der. 

1.showet startet kl 13.00. Det var en god energi der med hyggelige mennesker. Jeg fortalte litt om automatskrift, hvordan det startet for meg og hvordan showet ville bli. Jeg lærte de hvordan de selv kunne skrive automatskrift. Under selve showet kom det frem mange sterke historier om mennesker som hadde gått bort, både tragisk og ved alderdom. Jeg gråt mye og det gjorde de i salen også. Det var en meget sterk opplevelse. Følte at publikum hadde en utrolig opplevelse og jeg fikk mange gode og takknemlige klemmer etter showet.

2.showet startet kl.15.00. Mange spente fjes og forventningen var stor følte jeg. De hadde møtt mange tårevåte publikumere fra 1.show i døra. Dette showet ble ikke så følelsesmessig som 1.show men veldig mange fikk beskjed fra sine kjære. Det kom også mange beskjeder til folk i salen som hadde kjennskap til ting som hadde skjedd med noen venner av de eller lignende. Det kom også beskjed fra en mann som alle kjente til. Jeg visste ikke hvem det var og fortsatte å skrive. Det ble plutselig helt iskaldt i hele rommet. Samtlige kjente det og var veldig spent på hvem det var. Det ble en spesiell opplevelse og mange snakker om det. Fikk veldig mange gode tilbakemeldinger fra dette showet også og folk var fornøyd.

Mange sitter nok hjemme og prøver å skrive automatskrift. Noen får til, andre må øve mer.Kul

Jeg er utrolig takknemlig som får lov til å formidle beskjeder til folk og også lære bort det jeg kan. 

Det har vært ei utrolig nydelig helg i Harstad og tusen takk Anita for din gjestfrihet, for arrangemanget, for alt du gjorde for oss. Du er unik vennen. HjerteNyeste kommentarer

31.03 | 16:02

Trenger litt hjelp, du hvet hva det gjelder!

...
17.03 | 10:13

Hei. Har du enda pause🤔

...
15.09 | 20:48

Heia😊
Jeg har pause fra automatskrift for tiden. Jobber 100% som lærer og prioriterer den og familien min. Kommer nok sterkere tilbake om en stund.🥰
Liv

...
15.09 | 20:43

Hei. Gjør du fortsatt time på telefon?

...