Min Blogg :-)

En husrens vi husker godt.

Husker vi (min samboer og jeg) kom inn i huset og ble møtt med en vegg av dårlig energi. Jeg fikk med en gang kjempeproblem med å puste og fikk vondt langt ned i lungene. Det var tydelig at det var mer enn en jordbunden her...

Jeg ba de i huset om å ikke si noe som helst om hva de hadde opplevd. Satte meg ned å skrev. fikk med en gang vite at det var en dame som hadde dødd av en lungesykdom da hun var ca 60 år gammel. Fikk også vite at hun hadde tilhørt familien og at hun hadde bodd i huset ved siden av. Fikk også vite at hun hadde en liten gutt i lag med seg. Han hadde dødd en fæl død som ca tiåring, og han tilhørte også familien. Det var også en mann der som bodde i området + at det var en mann fra krigen der som ikke hadde gått over. 

Damen som bodde i huset hadde hatt pusteproblemer siden hun flyttet inn i huset og hadde vært mye syk, agressiv og tappet for energi.

Da jeg var ferdig å skrive fortalte mannen i huset at den første damen kjente han godt. Det beskrev bestemoren hans som hadde bodd i et lite hus ved siden av deres. Hun døde av en lungesykdom da hun var i 60-årene. Den lille gutten hadde vært ca 8-10 år da han døde. Han lekte nedfor komfyren til den første damen og fikk en diger kasserolle med kokende vann over seg og døde av skadene.

Han mannen måtte de finne mere ut av, men han fra krigen forstod de godt siden det hadde vært fangeleir der under krigen.

Vi fikk renset huset og det ble lettere å puste der med en gang. Ønsker de som bor i dette huset masse lykke til videre og håper de får det bedre nå :-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 16:02

Trenger litt hjelp, du hvet hva det gjelder!

...
17.03 | 10:13

Hei. Har du enda pause🤔

...
15.09 | 20:48

Heia😊
Jeg har pause fra automatskrift for tiden. Jobber 100% som lærer og prioriterer den og familien min. Kommer nok sterkere tilbake om en stund.🥰
Liv

...
15.09 | 20:43

Hei. Gjør du fortsatt time på telefon?

...
Du liker denne siden