Min Blogg :-)

En ubehagelig men likevel spennende husrens

Fikk en sms fra en dame som hadde opplevd ubehagelige ting i huset hennes. Hun har vært trøtt og energiløs siden hun flyttet til huset for 10 år siden. 

Jonny og jeg kjørte til henne og jeg satte meg ned for å skrive. Det første hånden min skrev var at det var en dame og en mann i huset som ikke var gått inn i lyset. Damen var mormor til hun som bodde i huset og hun hadde fulgt henne siden hun var jente. Mannen var en som hadde eid eiendommen der huset ble bygd på senere og han var en som døde av en sykdom i en kjertel. Det kom opp et årstall og han døde som en gammel mann. Hånden skrev noen andre detaljer som jeg ikke kan si av hensyn til at han kan bli kjent igjen. 

Jonny startet med å føre disse to inn i lyset. Damen gikk fort inn, men mannen ble verre... Plutselig ble jeg iskald bak på ryggen og oppover armene, nakken min ble bøyd bakover i en unaturlig stilling og jeg stivnet slik mens hånden skrev en beskjed fra denne mannen. Han ville bare vise damen i huset noe... ÅÅÅÅÅ ropte hun, det var jo han jeg så på en seng her i huset en dag. Han lå akkurat slik, med hodet bøyd bakover. Han ville bare si at det var han hun hadde sett og at han nå skulle gå inn i lyset. Han slapp så taket i meg og jeg kunne slappe av igjen. Så gikk han også inn i lyset og Jonny renset huset for energi.

Da vi kom hjem fikk jeg sms fra damen om at hun hadde funnet ut hvem mannen var. Han døde av prostatakreft året før det som hånden skrev. Han hadde eid eiendommen huset stod på nå. 

Håper damen får det bedre nå. Masse lykke til HjerteSkriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Dusten | Svar 27.05.2012 18:21

O.o

linn | Svar 16.05.2012 02:01

kjempe spennende:)
dere er flinke, stå på

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 16:02

Trenger litt hjelp, du hvet hva det gjelder!

...
17.03 | 10:13

Hei. Har du enda pause🤔

...
15.09 | 20:48

Heia😊
Jeg har pause fra automatskrift for tiden. Jobber 100% som lærer og prioriterer den og familien min. Kommer nok sterkere tilbake om en stund.🥰
Liv

...
15.09 | 20:43

Hei. Gjør du fortsatt time på telefon?

...
Du liker denne siden