Min Blogg :-)

To husrenser

Siden sist så har jeg og samboeren min vært på to husrenser rundt omkring.

Hus 1.:

Det første huset var ganske ekstremt. Det var ei lita jente på 5 år som merket mye i dette huset. Hun våknet hver natt hylende med utslett og kløe. Hun var lyssky og skrek ofte i en halvtime uten at foreldrene fikk noen kontakt med henne. Hun var i en slags transe. De fikk ikke kontakt og etterpå husket hun ingenting. De var kjempesliten i dette huset og de hadde også en merkelig tung lukt der.

Jeg og Jonny (samboeren min) tok en liten tur rundt i huset. Merket fort lukt og tung energi på jenta sitt rom. Badet var helt rolig. Og da fortalte mora at det var dit jenta sprang inn på natten når hun fikk anfallene.

Jeg satte meg ned for å skrive og fikk raskt vite at det var en mann der i huset. han gikk imellom husene i nærheten også. Jonny fikk opp at han hadde stygge brannsår og smerter. Jeg fortsatte å skrive og da kom det historie om denne mannen. Han hadde levd for mange år siden, jobbet i skogen med skogsarbeid. Han hadde ei koie/hytte der som han bodde i når han var på arbeid. Han drakk veldig mye, og på natta våknet han i full fyr, spesielt oppover bena. Han døde i den brannen. Fikk opp et tall på 80-tallet. Han var i 50-årene selv. Jenta i huset hadde rett og slett fått hans smerter i dødsøyeblikket. Ikke rart hun gikk i transe... Det må ha vært forferdelig.

Vi satt oss ned med lys og brukte litt tid for å få han inn i lyset. Han var redd for hva som ville møte han på andre siden. Da vi hadde fortalt han flere ganger at der var bare kjærlighet og at ingen ville dømme han uansett hva han hadde gjort gikk han endelig inn i lyset. Jonny så han stå lenge foran lyset, han så energien hans veldig klart. Jeg kjente bare kulden ved siden av meg på venstre side. Så merket vi forskjell på lyset og det ble med ett mye lettere i huset. Mannen var gått inn :-)

I ettertid har vi fått tilbakemelding om at det tok ei uke før det ble helt rolig. Og nå sover alle godt i huset igjen. jenta har fått det godt. Og foreldrene også. Hjerte

 

Hus 2:

I dette huset skjedde det mye rart. Lys som slo seg på og dusj som startet av seg selv. De hørte ofte skritt oppe på loftet og på verandaen. Ingen fotspor i sneen, men de hørte godt at det gikk noen mot døra. De i huset følte ingen ubehag. Og jeg og Jonny kunne ikke kjenne noen ubudne gjester her i dette huset.

Satt meg ned for å skrive. Fikk med en gang frem moren til han som bodde i huset. Hun hadde bare laget spetakkel til de for at de skulle skjønne at hun var hos dem. Hun hadde noen beskjeder til mannen i huset og jeg fortalte at hun var bare på besøk for å se til sine kjære. Det ville nok bli roligere nå når de hadde fått kontakt med henne. Hjerte

Men på yttersida var det en mann som hadde dødd av sykdom som gikk i mellom husene iområdet. Det var nok han som hadde trampet på trappa deres. Han fikk vi over. Det tok litt tid med han også, men etterhvert slapp han taket i oss og gikk inn i lyset. Vi kjente godt at han holdt et godt tak i hånden både til Jonny og til meg.

Glad for at de endelig har fått fred, og at de som bor i husene har fått visshet hva som har laget spetakkel til de. :-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Torunn | Svar 09.01.2012 21:50

Flotte sider :) Er imponert over det du/dåkker får til, både med husrens, mediumsirkel og hjemmesiden generelt. Blir litt inspirert...Lykke til videre <3

Tine | Svar 10.12.2011 22:00

Så spennende:) Veldig interessant å få høre om ka dokker oppleve ved husrens:)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 16:02

Trenger litt hjelp, du hvet hva det gjelder!

...
17.03 | 10:13

Hei. Har du enda pause🤔

...
15.09 | 20:48

Heia😊
Jeg har pause fra automatskrift for tiden. Jobber 100% som lærer og prioriterer den og familien min. Kommer nok sterkere tilbake om en stund.🥰
Liv

...
15.09 | 20:43

Hei. Gjør du fortsatt time på telefon?

...
Du liker denne siden