Min Blogg :-)

Mediumshow i Harstad

Da er jeg kommet hjem etter ei fantastisk helg i Harstad. Vi startet bortover dit på fredag, min samboer, hans datter og min venninne fra Nordreisa. 8-9 timers kjøretur. Vi dro rett opp til en storlavvo i Harstad hvor vi fikk med oss mini-Isogaisa med sermoni i forbindelse med 11/11-11 og underholdning av Bålfolket. 

Våknet opp på lørdag, var nervøs, forventningsfull, spent og gledet meg masse. Heldigvis hadde jeg avtalt noen skrivinge med kunder slik at jeg fant roen ganske raskt. Smiler

Klokken 12 dro vi oppover til Folkeparken og turlagshuset. Det var et utrolig bygg. Så ut som en lavvo av tre. Arrangørene(Alternativt Forum Nord) hadde gjort en kjempejobb med å pynte, lage kafè og ordne i stand der. 

1.showet startet kl 13.00. Det var en god energi der med hyggelige mennesker. Jeg fortalte litt om automatskrift, hvordan det startet for meg og hvordan showet ville bli. Jeg lærte de hvordan de selv kunne skrive automatskrift. Under selve showet kom det frem mange sterke historier om mennesker som hadde gått bort, både tragisk og ved alderdom. Jeg gråt mye og det gjorde de i salen også. Det var en meget sterk opplevelse. Følte at publikum hadde en utrolig opplevelse og jeg fikk mange gode og takknemlige klemmer etter showet.

2.showet startet kl.15.00. Mange spente fjes og forventningen var stor følte jeg. De hadde møtt mange tårevåte publikumere fra 1.show i døra. Dette showet ble ikke så følelsesmessig som 1.show men veldig mange fikk beskjed fra sine kjære. Det kom også mange beskjeder til folk i salen som hadde kjennskap til ting som hadde skjedd med noen venner av de eller lignende. Det kom også beskjed fra en mann som alle kjente til. Jeg visste ikke hvem det var og fortsatte å skrive. Det ble plutselig helt iskaldt i hele rommet. Samtlige kjente det og var veldig spent på hvem det var. Det ble en spesiell opplevelse og mange snakker om det. Fikk veldig mange gode tilbakemeldinger fra dette showet også og folk var fornøyd.

Mange sitter nok hjemme og prøver å skrive automatskrift. Noen får til, andre må øve mer.Kul

Jeg er utrolig takknemlig som får lov til å formidle beskjeder til folk og også lære bort det jeg kan. 

Det har vært ei utrolig nydelig helg i Harstad og tusen takk Anita for din gjestfrihet, for arrangemanget, for alt du gjorde for oss. Du er unik vennen. HjerteSkriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

anita dreyer | Svar 14.11.2011 18:16

Det var meg en sann glede og ha deg her i Harstad kjære Liv - og æ ønsker deg masse lykke til videre med dine show og automatskrift - klem fra anita dreyer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.03 | 16:02

Trenger litt hjelp, du hvet hva det gjelder!

...
17.03 | 10:13

Hei. Har du enda pause🤔

...
15.09 | 20:48

Heia😊
Jeg har pause fra automatskrift for tiden. Jobber 100% som lærer og prioriterer den og familien min. Kommer nok sterkere tilbake om en stund.🥰
Liv

...
15.09 | 20:43

Hei. Gjør du fortsatt time på telefon?

...
Du liker denne siden